Finante Brasov

Finante Brasov

Exista tot mai multe societati specializate care ofera consultanta in ceea ce priveste serviciile de Finante Brasov. Se ofera, in acest sens, servicii de audit si de consultanta fiscala. Prezinta o deosebita importanta si serviciile de consultanta pentru clientii care activeaza pe pietele financiare in calitate de investitori sau intermediari ai acestora.

Serviciile financiare se vor presta, intotdeauna, in acord cu prevederile legale in vigoare. Totodata, furnizorii acestor servicii vor asigura un nivel corespunzator, chiar ridicat de informare si de protectie a consumatorilor pentru o buna functionare a pietei. Orice serviciu de Finante isi desfasoara activitatea in conformitate cu principiul transparentei si al corectitudinii.

Finante BrasovToate societatile de profil financiar vor da dovada in primul rand de integritate. Consumatorii vor fi protejati. Nu se vor percepe niciodata costuri suplimentare. Nu se vor folosi niciodata clauze contractuale abuzive, de natura a produse dezechilibre in ceea ce priveste drepturile consumatorilor. In acest sens toate contractele vor contine clauze clare si inteligibile.