Saturday , May 18 2024
Noutati

Epilare Brasov

Informatii utile despre epilare Brasov prin electroliza

Persoanele care doresc sa opteze pentru epilare Brasov, au mai multe optiuni din care sa aleaga. Electroliza este una dintre metodele eficiente in ceea ce priveste indepartarea firelor de par, si ofera rezultate foarte bune.

Este mult mai eficienta in comparatie cu toate metodele clasice folosite pentru a indeparta parul de pe corp. Mai multe informatii cu privire la aceasta procedura, puteti descoperi in randurile de mai jos.

Epilare Brasov prin electroliza

In timpul efectuarii acestei proceduri, un electrolog profesionist introduce un ac foarte fin (de obicei mai subtire decat parul tratat) in deschiderea naturala a foliculului de par, alaturi de firul de par. O cantitate mica de curent electric este apoi aplicata pentru a distruge celulele de crestere a parului.

Pe baza unei consultatii personale si confidentiale, electrologul dumneavoastra va concepe un plan de tratament care se adreseaza nevoilor dumneavoastra specifice de indepartare a parului.

Metode de indepartare a parului prin electroliza

Cand vine vorba despre epilare Brasov prin electroliza, trebuie sa stiti ca procedura poate fi efectuata prin mai multe metode. Dispozitivele de electroliza medicala pot distruge celulele de crestere a parului cu energie chimica, energie termica sau ambele. Fiecare dintre aceste metode sunt eficiente, si indeparteaza firele de par.

Epilare BrasovElectroliza galvanica este un proces chimic. Curentul produce o reactie chimica in foliculul de par eliminand celulele de crestere a parului. Termoliza (numita si unde scurte) produce caldura.

Aceasta modalitate incalzeste si distruge celulele de crestere a parului din folicul. Un curent de intensitate mai mare poate fi aplicat pentru mai putin timp in folicul, sau curentul poate fi utilizat la intensitate mai mica cu un timp mai lung.

Metoda Blend combina curentul galvanic cu curentul de termoliza. Termoliza incalzeste reactia chimica din folicul distrugand celulele de crestere a parului.

Cum se simte termoliza si ce se intampla dupa tratament?

Probabil veti simti o senzatie momentana de caldura sau ciupire in timpul acestei metode de epilare Brasov. Disconfortul este minim pentru majoritatea oamenilor, dar tolerantele individuale variaza foarte mult. Retineti ca unele zone ale corpului sunt mult mai putin sensibile decat altele.

Multi oameni citesc, asculta muzica sau chiar trag un pui de somn in timp ce sunt tratati prin aceasta metoda pentru a scapa de firele de par.

Imediat dupa tratament, este posibil sa aveti o usoara roseata sau sensibilitate, care de obicei dispare in cateva ore. Exista foarte putin risc de complicatie sau iritare grava a pielii cu electroliza efectuata de un medic calificat.

In primele 24 de ore dupa tratament, cel mai bine este sa evitati activitatile care ar putea irita foliculii de par, cum ar fi transpiratia excesiva, bronzarea si expunerea prelungita la soare sau aplicarea machiajului.

Cat va dura tratamentul meu cu electroliza?

In functie de zona pe care doriti sa o curatati prin electroliza Braov, ar putea dura cateva minute sedinta, sau mai mult de o ora.

Majoritatea persoanelor care urmeaza planul de tratament recomandat se pot astepta sa fie finalizat sau aproape finalizat in decurs de 18 luni un astfel de tratament de indepartare a parului.

Factori precum ciclurile de crestere a parului, cantitatea si structura parului prezentat, utilizarea anterioara a metodelor de indepartare temporara a parului influenteaza rezultatul final.

Si ereditatea, functia hormonala, anumite medicamente si stresul influenteaza programul de tratament pentru fiecare individ.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover – De ce acest tip de formatie este din ce in ce mai …

Close