Thursday , June 13 2024
Noutati

Ochelari Brasov

Ochelari Brasov

O pereche de Ochelari Brasov de soare este indicata pentru voi. Acesti ochelari ar trebui alesi in functie de mai multe lucruri. Ei sunt un accesoriu obligatoriu pe timp de vara. Pe langa faptul ca sunt un obiect estetic, ochelarii va vor proteja si de razele UV. Trebuie sa va porotejati cat mai bine ochii pentru ca razele UV pot provoca si aparitia ridurilor din coltul ochilor.

Soarele emite raze UV pe care omul nu le vede. Cu toate acestea, razele UV cresc nivelul vitaminei D din organism. O expunere indelungata va provoca aparitia cancerului de piele. Expunerea la soare poate provoca si o crestere a incidentei cataractei. Ochelarii de soare nu sunt astfel un moft, ei devenind o necesitate.

Ochelari Brasov

In alegerea unor ochelari potriviti, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte. In primul rand, ei trebuie sa aiba o eticheta ce indica protectia UV. Aceasta eticheta trebuie sa prezinte o protectie UV curpinsa intre 99% si 100%. Eticheta ar trebui sa aiba si insemnul CE. Acest lucru indica si el ca ochelarii respecta standardele europene. Ochelarii ar trebui sa stea cat mai fix pe nas. Daca ei sunt ficsi, sansa ca razele UV sa patrunda in spatele lentilelor va fi mai mica.

Pretul mai mare la Ochelari Brasov nu va semnifica mereu o protectie mai buna. El indica de obicei ca modelul respectiv este la moda. Trebuie sa mai stiti ca lentilele de plastic sunt mult mai eficiente decat cele din sticla. Ochelarii de soare cei mai potriviti sunt cei ce ofera o absorbtie UV de 400 nm. Nu ar trebui sa va orientati catre ochelari fumurii pentrru ca acestia sunt mai nocivi. Ei vor bloca o parte din lumina, lucru ce va duce la dilatarea pupilelor. Vor patrunde astfel mai multe raze UV in ochi.

Ochelari BrasovOchelari Brasov

Ochelari Brasov – Daca aveti probleme cu vederea, ochelarii de soare cu dioptrii sunt o solutie foarte buna pentru voi. Acestia va vor oferi vizibilitatea pe care o doriti. In acelasi timp, ei va vor proteja si impotriva razelor UV. Tineti cont de toate aceste lucruri in alegerea unor ochelari cat mai potriviti.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Optati pentru serviciille unui Medic Stomatolog Brasov. Veti vedea ca acest specialist …

Close