Saturday , May 18 2024
Noutati

Containere Modulare Second Hand

Sunt avantajoase casele din containere modulare second hand?

Stiati ca in ultimii ani au aparut si in Romania tot mai multe case din containere modulare second hand? Unii oameni isi pun semne de intrebare in ceea ce priveste casele din containere modulare.

Fiind vorba despre containere second hand modulare, semnele de intrebare sunt si mai mari. In general, oamenii nu au foarte mare incredere in ceva second hand. Din acest motiv, este firesc sa ne intrebam cu totii daca aceste case din containere second hand modulare sunt avantajoase.

Acest articol vine cu informatii concrete care sa lamureasca toate persoanele care au dubii in ceea ce priveste aceste case.

Avantajele unei case din containere modulare second hand

Trebuie sa recunoastem ca exista o multime de avantaje care sunt asociate cu acest tip de locuinte. Va prezentam pe scurt unele dintre cele mai importante astfel de avantaje.

1. Au preturi atractive

Stim cu totii cat de scumpe sunt locuintele in Romania in clipa de fata. De asemenea, stim cu totii cat de scumpe sunt si materialele de constructii daca doriti sa cumparati materiale si sa va ridicati casa pe cont propriu. Din acest motiv, nu multa lume isi permite luxul de a-si construi o casa, mai ales fara a obtine un credit de la banca.

Containere Modulare Second HandIn schimb, cand vine vorba despre casele din containere modulare, acestea au preturile mult mai mici in comparatie cu casele din caramida sau cele din BCA. De asemenea, sunt mai ieftine si comparativ cu casele din lemn.

Fiindca in cazul de fata discutam despre case din containere modulare second hand, preturile vor fi si mai mici. O astfel de casa costa (la cheie) aproximativ jumatate cat o casa la cheie din caramida. Discutam despre exact aceiasi casa, aceiasi compartimentare. Diferenta este facuta insa de materialele din care este construita casa.

2. Constructie rapida

Al doilea mare avantaj al acestor case il reprezinta timpul redus pentru finalizarea constructiei. Stim cu totii ca o casa conventionala este din caramida sau BCA. In primul rand, totul incepe de la efectuarea sapaturilor si ulterior efectuarea fundatiei. Apoi este nevoie de o perioada de timp de asteptare pentru ca fundatia sa se usuce si sa poata incepe zidirea casei.

Cand discutam despre case din containere modulare, lucrurile sunt diferite. Primii pasi sunt aceiasi, respectiv sapaturile si efectuarea fundatiei. In acest timp insa, constructia casei are loc intr-o fabrica, folosindu-se containere modulare noi sau second hand. Aici depinde totul de bugetul fiecaruia si de preferintele fiecaruia. In momentul in care fundatia este pregatita sa suporte structura casei, aceasta este transportata din fabrica spre locul de amplasament. Astfel se castiga foarte mult timp, dat fiind faptul ca amplasarea casei dureaza foarte putin timp. Plus de asta, casa vine direct finisata astfel ca proprietarii se pot muta foarte repede.

3. Optiuni de personalizare

Stim cu totii ca gusturile nu se discuta, si fiecare are propriile preferinte. Fiecare isi doreste o casa pe gustul lui, iar acest lucru este posibil si in ceea ce priveste casele modulare. Producatorii de case de acest tip au diverse proiecte sa le propuna clientilor. Acestia insa pot cere anumite modificari daca doresc, pentru a-si face casa dupa bunul plac. In plus, poate fi efectuat si un proiect nou, tinand cont de viziunea clientului asupra casei.

Concluzie

In concluzie, exista multe avantaje ale acestor case din containere modulare second hand sau noi. Doar trei dintre ele v-au fost prezentate in acest articol, pentru a va crea o prima impresie.
Puteti alege o astfel de casa si veti cheltui mai putini bani, dar veti avea doar bucurii. In orice caz, o astfel de casa isi merita banii.

Citeste si...

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie

Facilitati oferite de diferite Firme Constructii Case La Cheie Garantia de buna executie este cea …

Close