Sunday , September 24 2023

Constructii Case La Cheie

Constructii Case La Cheie

Costul unei Constructii Case La Cheie se ridica la aproximativ saizeci de mii de euro. Pretul unei case la rosu se incadreaza cam la jumatate din bugetul unei case la cheie. Exista anumite diferente de pret in functie de marimea si inaltimea casei dorite, daca aceasta este prevazuta sau nu cu mansarda.

Constructii Case La CheieConstructia unei case dureaza, de regula, sase luni. Este important sa exista sursa de finantare. Sunt Firme De Constructii care asigura si obtinerea actelor necesare construirii casei. Mai intai se va obtine certificatul de urbanism. Ulterior, sunt necesare anumite avize, iar in final autorizatia de construire.

Etapele aferente construirii unei case sunt: cumpararea terenului cu intocmirea documentatiei necesare, apoi se va obtine autorizatia de construire, ulterior se va proceda la proiectarea casei si ultimul pas va fi alegerea constructorului. Cele mai scumpe case pe metru patrat sunt cele tip parter. Si casele cu etaj sunt destul de scumpe. Casele cu mansarda sunt mai accesibile ca pret, insa scarile si holurile consuma foarte mult spatiu.

Citeste si...

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

De ce avantaje se bucura proprietarii care opteaza pentru asfaltare curti? Pentru multi proprietari de …

Close